Book an appointment with Solbris d.o.o.

Ligerman Jesolo – pobjednici Chmet i Fabian

Lijepa i sunčana nedjelja  izmamila je preko 450 natjecatelja iz cijele Italije, ali i susjednih zemalja koliko ih je nastupilo na šestom po redu izdanju Ligermana.

U organizaciji Liger Team Keylinea iz Venecije održana je šesta po redu sportsko zabavna manifestacija, Ligerman 2010. Ove godine utrka sprint triatlona dobila je i humanitarni karakter. Naime, prikupljali su se simbolični prilozi u svrhu istraživanja raka, u sjećanje na preranog preminulog oca Alberta Casadeia, Daria Casadei. Prikupljeno je više od 1000 EUR! 🙂

Utrku Ligerman_2010 pobijedio je aktualni talijanski prvak, Alessandro Fabian (Carabinieri), drugoplasirani je Alberto Casadei (Fiamme Oro), dok je treći Manuel Biagiotti (Surfing Shop). Kod žena pobijedila je Daniela Chemt (Fiamme Oro), ispred Veronice Signorini (Tricremona Stradivari) i Agnese De Rossi (Liger Team Keyline). Ja sam utrku završila na 10-om mjestu. Od hrvatskih predstavnika nastupili su i Matija Lukina koji je završio na izvrsnom 6 – om mjestu i Dejan Ljubas na 32 – om  mjestu.

Ligerman_2010_classifiche  ovdje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.