3. Rapski triatlon

Protekli vikend na otoku Rabu održan je 3. Rapski triatlon.

 

Protekli vikend na otoku Rabu održan je 3. Rapski triatlon. Utrka je ujedno poslužila i kao značajna obljetnica kluba Tk Rival kao glavnog organizatora ove utrke, ali i posljednjih deset godina, budući da je toliko prošlo od 1. Rival Opena koji je održan u Lovranu. Nakon toga Rival Open utrke održane su redom, u Lovranu, zatim tri godine na Preluku, te potom famozni “Kostrenski triatlon”, pune četiri godine, utrka međunarodnog karaktera koja je krasila hrvatsku triatlon scenu i zasigurno bila jedna od najbolje organiziranih, ali i najposjećenijih utrka u Hrvatskoj i šire.

 

Ove subote u Gradu Rabu uz glavnu utrku, olimpijskog triatlona organizirane su i utrke za one najmlađe. Aquatlon za djecu (25m plivanja i 300m trčanja), triatlon za djecu (75m plivanja, 2000m bicikle i 540m trčanja) i utrka super sprinta (375m plivanja, 10 000m bicikla, 2 500m trčanja).

 

U utrci super sprinta pobijedili su Luka Paliska (Tk Pula) i Antonija Zaharija (Tk Rival). U glavnoj utrci olimpijskog triatlona pobijedili su Iva Tomić (Tk Rival) i Jaroslav Kovačić (SLO).

 

REZULTATI

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.