17.09.2009.
9° triathlon sprint Sottomarina di Chioggia


Održana je još jedna u nizu od utrka koje se boduju za kup Alto Adriatico. Jaka imena međunarodne triatlon scene, puno olimpijaca, bogati nagradni fond, veliki broj natjecatelja, gotovo 400tinjak, samo su neke od karakteristika ovogodišnjeg izdanja
9 ° triathlon sprinta Sottomarina di Chioggia. Nakon održanih utrka u Gorizii, Quintu, Kostreni i Chioggii očekuje nas veliko završno finale u Jesolu, tzv. Ligerman triathlon beach sprint, domaćin kaže da se sprema “grande festa di triathlon”.

Ovogodišnje izdanje devetog po redu triatlona u Chioggi, nakon prošlogodišnjeg fiaska zbog loših vremenskih uvjeta, kada je umjesto triatlon utrke održana utrka trčanja od 10km, obilježili su zasita idealni vremenski uvjeti, malo vjetra uz puno sunca.

Prva tri mjesta u muškoj konkurenciji odnijeli su talijani. Prvoplasirani bio je Emilio D`Aquino (C.S. Carabinieri) sa vremenon od 0.56.22, drugoplasirani Alessandroni Alberto (G.S. FF. OO) sa vremenom 0.56.31, a trećeplasirani Bargellini Davide (Tricremonastradivari) sa vremenom od 0.57.07.

Kod žena nepobjediva ove godine Mateja Šimić (SLO) sa vremenom 1.04.25, a nakon nje u cilj su utrčale dvije predstavnice Italije na OI u Pekingu 2008., Chmet Daniela (G.S. FF.OO.) sa vremenom od 1.04.56 i Bonin Charlotte (G.S. Fiamme Azzurre) s vremenom 1.05.27. U konkurenciji od preko 40 žena ja sam dotrčala do 11-tog mjesta.

REZULTATI OVDJE!