04.09.2009.
11. MARJANSKI ĐIR - otvoreno prvenstvo Splita

U sklopu održavanja 11. Marjanskog đira, olimpijskog triatlona, održane su i utrke supersprint triatlona za kadete, mlađe juniore i juniore i utrka aquatlon za one najmlađe. Glavna utrka olimpijskog triatlona ujedno se boduje i za kup Hrvatske u triatlonu.
Na glavnoj utrci, olimpijskom triatlonu pobjedio je slovenac Vid Pucelj (TK Inles Riko Ribnica) ispred surodnjaka Bojana Cebina (TK Inles Riko Ribnica). Treci i najbolji hrvat je bio Dejan Patrcevic (TK Pula). U ženskoj konkurenciji slavila je slovenka Mateja Šimic (TK Trisport Kamnik) ispred hrvatica Darie Pletikape (TK Zrinski Novatec) i Željke Šaban (TK Swibir). Ja sam utrku završila na 4-tom mjestu.
Od članova Tk Rival, na utrci su nastupili Danilo Vejnović (13. mjesto) i Damir Šegota (24.mjesto). Naši najmlađi natjecatelji također su ostvarili vrijedne rezultate. Petar Prpić u utrci aquatlona osvojio je drugo mjesto, a u utrci supersprinta Mia Šimićić (2.mjesto u kategoriji kadetkinja), Marija Zaharija (6.mjesto u kategoriji kadetkinja), Dino Pelosa (5. mjesto u kategoriji kadeta) i Filip Ljubetić (2.mjesto u kategoriji malđih juniora). Bravo za svih! ;-)

Kompletne rezultate možete pogledati OVDJE!