09.11.2009.
Sezona 2009...Još jedna triatlon sezona je iza mene. Mogu biti više no zadovoljna. Ove godine osvojila sam Prvenstvo Hrvatske u aquatlonu, postala sam viceprvakinja Hrvatske u olimpijskom triatlonu i osvojila sam naslov državne prvakinje u duplom olimpijskom triatlonu (3km plivanje-80km bicikla-20km trčanje). Ove godine pobjednica sam hrvatskog triatlon kupa, te sam pobijedila i u jednom talijanskom kupu, Circuito Alto Adriatico. Napravila sam ukupno 18 utrka, od toga 11 sprint triatlona, po jednu utrku aquatlona i sprint duatlona, četiri utrke olimpijskog triatlona i jednu utrku duplog olimpijskog triatlona.
Sezona je započela tradicionalnom utrkom sprint triatlona u Trstu, u četvrtom mjesecu, a nastavila se utrkama izvan Hrvatske, u Sloveniji i u Italiji gdje sam nastupala na kupu circuito Alto Adriatico. Nakon toga uslijedila su natjecanja na dva olimpijska triatlona, olimpijski triatlon Rab, u organizaciji triatlon kluba Rival i 26° Triathlon Citta di Bardolino. Na prvenstvu Hrvatske u olimpijskom triatlonu u Zagrebu osvojila sam drugo mjesto i tako postala viceprvakinja Hrvatske. Tokom ljeta natjecanja su se nastavila uglavnom za kup circuito Alto Adriatico u koji je primljena i utrka 3. Kostrenskog triatlona gdje sam osvojila 3.mjesto. U osmom mjesecu sezona se nastavila pobjedama na 2. Međimurskom triatlonu, na državnom prvenstvu u aquatlonu i 6. supetarskom triatlonu na Braču. Sezona završava više no dobro, iscrpljujućom utrkom, prvenstvom Hrvatske u duplom olimpijskom triatlonu na otoku Krku gdje sam pobijedila i postala tako nova tako državna prvakinja. :-)

Iskreno se nadam da zima ove godine neće biti jako hladna i burovita i da Učka neće biti prekrivena oblacima baš stalno, te da će nova godina i nova sezona donijeti neke nove pobjede i dobre rezultate, ali najviše od svega puno zdravlja, pa će i sve ostalo doći samo od sebe.

11° Triathlon Citta di Trieste - 8.mjesto (2.kategorija)

1° Malinska duathlon - 6. mjesto

Sprint triathlon Ptuj - 3. mjesto (1.kategorija)2° Triathlon Citta di Gorizia
- 7. mjesto (1.kategorija)1° Triathlon Rab
- 2. mjesto26° Triathlon Citta di Bardolino
- 27.mjesto

4° Triathlon Novigrad - 1.mjestoPrvenstvo Hrvatske u olimpijskom triatlonu, Zagreb
- 2.mjesto


3° triathlon Citta` di Quinto - 2.mjesto


3. Kostrenski triatlon - 3.mjesto10° sprint triathlon "Insieme a Gianluca" - 8.mjesto( 2.kategorija)2. Međimurski triatlon - 1.mjesto

PH u aquathlonu - 1.mjesto6. Supetarski triatlon
- 1.mjesto11. Marjanski đir - 4.mjesto

9° triathlon sprint Sottomarina di Chioggia - 11.mjesto (4.kategorija)PH u duplom olimpijskm triatlonu - 1. mjesto ukupnoLigerman sprint triathlon di Jesolo
- 9.mjesto ukupno (2.kategorija)