PROGRAMI

Na LINKU možete pročitati više o programima

FUNCTIONAL CLASS
Funkcionalni grupni trening provodi se kroz metodičke forme treninga kao kružni, cirkularni ili stanični trening. Koristimo trenažnu opremu, trenažere, ergometre za razvoj mišićne izdržljivosti, girje, utege, šipke i gumene trake za trening repetitivne snage, eksplozivne snage, ili trening jakosti, medicinske lopte za balistički ili pliometrijski trening, vijače, SAQ opremu za trening koordinacije i sl. Vježbama dinamičkog zagrijavanja, PNF i dinamičkih istezanja pripremamo se za nadolazeći trening. Poseban naglasak stavlja se na vježbe statičke i dinamičke stabilizacije, te vježbe mobilnosti. Trenažni operatori uključuju trčanja, vježbe na trenažerima, veslačkom ergometru, bicikli ili ski ergometru čime se aktivira plućni ili srčano – žilni sustav, a mogu uključivati i trčanja kraćih dionica, kružni trening, vježbe bacanja, skokova i sl.

HIIT TRENING
HIIT TRENING podrazumijeva intervalni trening visokog inteziteta. Povećava ukupan broj potrošenih kalorija i mišićnu izdržljivost, ubrzava metabolizam i ne ograničava mišićnu hipertrofiju. Poboljšava metabolizam ugljikohidrata i sagorijevanje masti.
Trening uljučuje vježbe sa vlastitim tijelom, trčanje / sprintovi, skokovi, sklekovi, čučnjevi, marinci, jump squats, jumping Jacks, visoki skip, preskakanje vijače, ergometri , vježbe sa girjama, bučicama i medicinkama.
BEGGINER CLASS
BEGGINER CLASS namijenjen je potpunim početnicima i onima koji bi uvodni sat željeli ili trebali napraviti pod vodstvom instruktora/trenera potpuno individualno. Svima onima koji se ne osijećaju dovoljno hrabro i odvažno za krenuti u grupni trening, imaju strah ili nisu sigurni koji bi program izabrali preporuča se BEGGINER CLASS.